Undertak i Motala

JN Montage & Service - Specialister på undertak i Motala

JN Montage & Service är ett Motalabaserat företag som riktat in sig främst på undertak och montering av sådana. Vi har utöver Motala även en stor kundkrets i resten av Östergötland, såsom Linköping och Mjölby. Våra experter monterar undertak till butiker och företagslokaler av olika skäl, såsom bättre akustik, smartare ljussättning eller högre kundvänlighet med mera. Vi både säljer och monterar dessa undertaken – kom in till oss eller slå en signal!

Ta emot våra tips angående undertak

Har du svårt att veta vilket tak som passar just din verksamhet eller dina lokaler? Vi ger dig gärna tips och rådgivning om de olika takmodellerna, deras främsta egenskaper och om de har några nackdelar beroende på vad du är ute efter. Är du osäker kan vi tillsammans bolla idéer för att komma fram till vad som är gynnsamt för just dig och dina kunder.

Genom att använda detta formulär accepterar du att JN Montage & Service lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Undertak i Motala

Nyttan av ett bra undertak

Främja akustiken i ett rum

Många underskattar vikten av att ha ett snyggt och bra tak. Ett undertak kan fylla så många olika funktioner och behöver inte bara vara till för att ge ett trevligt intryck i lokalen. Ett undertak är framför allt till för att främja akustiken i ett rum, men det kan även vara bra för att sänka en lokal som annars har för högt tak. Det ger en bra isolering och agerar också inredningsdesigner och ljussättare, eftersom färger och mönster på undertaket kan ge ett helt annat intryck än tidigare. Taken i större butiker tjänar också i marknadsföringssyfte. Det finns idag många små hjälpmedel i taket som du kan använda till att hänga upp dekor eller skyltar för att underlätta för kunderna.

Våra tjänster

Montering av undertak - JN Montage & Service

Montering av undertak

Service av undertak - JN Montage & Service

Service av undertak

Altanbyggen - JN Montage & Service

Altanbyggen

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

En undertaksmontör med känsla för byggservice

Vi bygger även altaner

Även om vår firma främst arbetar med undertaksmontering och rådgivning inom samma ämne, så är vi också en byggfirma som kan hjälpa dig i olika projekt. Vi kan exempelvis bistå dig om du behöver hjälp med ett altanbygge eller en utbyggnad av ett visst slag. Om du vill bygga ut eller bygga till något i huset eller på tomten, har vi den professionalism som krävs. Lyft luren och fråga – vi har garanterat de förutsättningar som du letar efter i en byggfirma.